Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Kim Feenstra en Marlous Bos. Wij hebben elkaar ontmoet door een gemeenschappelijke kennis op een feestje. Het feestje bleek een beetje saai maar onze klik was allesbehalve dat. Buiten het feit dat wij gezellig konden kletsen deelden wij ook een soortgelijke visie en wilden hier graag iets mee doen. Wij hebben heel veel uren (met koffie en soms ook wijn) zitten brainstormen met het idee een product te ontwikkelen wat past bij onze idealen. Het bleef echter niet bij praten en kunnen nu met trots zeggen dat wij daad bij woord hebben gevoegd.

Ons doel is om samen met jou een bewuste levensstijl te ervaren, en stil te staan bij wat onze prachtige natuur te bieden heeft. Door lekker te eten, samen te genieten en bewust met ons lijf en leefomgeving om te gaan voelen wij ons verbonden met elkaar en met jullie.

Nu vraag je je wellicht af wat wij dan hebben bedacht. Nog heel even geduld wij gaan eerst nog even vertellen over onszelf als persoon.

Marlous Bos

Ik (Marlous) kreeg in 2015 plotseling Diabetes type1 waarbij ik mijn leven om moest gooien. Het ene moment was ik nog stewardess en het andere moment diabetespatiƫnt. Dit was best een klap in mijn gezicht. Ik moet 5x per dag insuline spuiten en een strak ritme opbouwen met eetmomenten in combinatie met het opvoeden van 2 kinderen. Mijn baan als stewardess waar ik heel veel plezier aan heb beleefd moest ik opzeggen door mijn ziekte. Thuis stil zitten is niet echt wat voor mij, en ik had ineens veel vrije uren. Omdat ik mijn voedingspatroon moest omgooien ben ik me erin gaan verdiepen. Ik moest anders gaan koken maar het moest wel lekker blijven. Ik ben vegan eten erg gaan waarderen, en ben veel bewuster geworden waar al ons eten vandaan komt.

Ik (Kim) reis voor mijn werk als model en fotograaf de hele wereld rond. Eten doe ik graag maar doordat ik vaak gekke uren maak eet ik ook vaak onregelmatig. Ik ben door alles wat ik zie gebeuren in de wereld met mens, natuur en dier bewuster gaan eten. Ik probeer mij daar zo goed mogelijk op aan te passen en het tot een levensstijl te ontwikkelen. Ik ben fan van vegan eten en ik geloof in duurzaamheid. Maar het moet ook smaken. Want anders wordt het saai en simpel, en mijn leven is allesbehalve dat. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en kan net als Marlous moeilijk stil zitten.

Kim Feenstra

Nu kunnen wij je nog meer vertellen over onszelf en een heel boek gaan schrijven zodat je ons straks bijna uit kan tekenen maar waar het uiteindelijk om gaat is het product. En daar zijn wij heel trots op!

Omdat wij allebei geloven dat een gezond lichaam de basis is van je leven, wilden wij een voedzaam en gezond product op de markt brengen. Onze voorwaarden waren (nog steeds) het moet lekker zijn (vooral dat) vegan, en duurzaam. Wij zijn beiden veel bezig met onze voeding en de belangrijkste maaltijd van de dag is toch het ontbijt. Zodra wij (hier spreken wij voor alle mensen) een voedzaam ontbijt op hebben, is er genoeg energie om ons drukke bestaan goed vol te houden. Hier is MyGranolo ontstaan. Wij maken de allerlekkerste knapperigste granola die er is, waarbij natuurlijke langwerkende suikers worden gebruikt die voor ieder mens beter is dan toegevoegde suikers. En weet je wat onze truc is, de granola lekker bevriezen nadat het in de oven is geweest. De zakjes worden meteen gevuld en verstuurd.

Marlous Bos en Kim Feenstra

Wij willen dat de granola zo efficiƫnt en vers mogelijk thuis wordt gebracht door je brievenbus. Dat is namelijk waar wij ook voor staan. Om je leven iets minder druk te maken, hebben wij een manier bedacht zodat je altijd My Granolo in huis hebt. Je kunt een abonnement afsluiten en onze calculator laten berekenen wat jouw huishouding ongeveer nodig heeft aan MyGranolo.

Om het wat persoonlijker te maken kun je kiezen uit je eigen toppings. Wij geloven dat je eigen smaak altijd de lekkerste is!

Je kunt ook eerst een proef box bestellen zodat je onze smaken kunt leren kennen.

Omdat wij zoveel mogelijk transparant willen zijn naar jullie toe vinden wij het leuk om jullie een kijkje te geven in ons leven door het schrijven van blogs en het posten van vlogs. Ook zullen wij jullie onderdompelen met heerlijke (Echt waar!) recepten die je kunt maken met MyGranolo. Wij laten ons ook graag inspireren door jullie, dus als je op en/of aanmerkingen hebt of een mega tof idee voor een nieuw recept of nieuwe smaak laat het ons dan weten in onze Granolo and friends box. friends@mygranolo.com en meld je meteen aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven als je op de hoogte wilt blijven van al onze ontwikkelingen.

Wij hopen dat wij je interesse hebben gewekt en dat je gebruik zult maken van al het lekkers wat wij je kunnen bieden.

Veel liefs Kim en Marlous.

Contactgegevens

MyGranolo
Nieuwpoortkade 21,
1055 RX Amsterdam
020-2440904
info@mygranolo.com