MyGranolo appeltaart-cake

Overzicht Recepten

 

MyGranolo appeltaart-cake

In deze regenachtige en koude maanden, vinden wij het heerlijk om in het weekend lekker te bakken. En daarmee hebben we meteen een lekker en gezond tussendoortje voor de komende week.

Ingrediënten:

  • 100 gr. MyGranolo Boost
  • 2 rijpe bananen
  • 100 gr. dadels (zonde pit)
  • kokosolie
  • 1 appel (Elstar, of appel naar keuze)
  • 85 gr. walnoten
  • 1,5 el kaneel 
  • 30 gr. rozijnen

Benodigdheden:

  • Kom
  • Blender
  • Lepel
  • scherp mesje
  • Cakeblik
  • Bord 
  • Oven
     

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Voeg de MyrGanolo samen met de bananen en dadels in een de blender en mix het tot een beslag.
  • Schil de appel, snijd in blokjes en voeg dit bij het beslag.
  • Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe.
  • Vet een klein cakeblik in met kokosolie.
  • Giet het beslag in het cakeblik en strijk glad met de lepel.
  • Bak de appeltaart-cake in 30 minuten gaar.
  • Laat de cake afkoelen voordat je hem uit het cakeblik haalt.

Eet smakelijk!