Kokosyoghurt met bloedsinaasappel en pistachenootjes

Overzicht Recepten

Kokosyoghurt met bloedsinaasappel en pistachenootjes

Bloedsinaasappels zijn nu vol in het seizoen en een feestje voor het oog. De bloedsinaasappel is friszuur, iets zuurder dan de gewone sinaasappel en het seizoen loopt van december tot maart. Gebruik ze zoals hier in je yoghurt, of gebruik ze in een salade of eet de bloedsinaasappels à la Ottolenghi met een bol buffelmozzarella!

 

Wat heb je nodig

• 5 eetlepels kokosyoghurt of Griekse yoghurt

• 1 bloedsinaasappel

• 1 el pistachenootjes, geroosterd

• 1 el Balance granola

• 1 tl chiazaad

• 1 el honing

 

Hoe maak je het?

Schep de yoghurt in een kom. Schil de bloedsinaasappel en snijd in plakjes. Hak de geroosterde pistachenootjes grof en strooi over de bloedsinaasappel. Giet dan de Balance granola, chiazaad en honing over de yoghurt.