Bananenijs met bessen & bramen

Overzicht Recepten

Bananenijs met bessen & bramen

Bananenijs blijft een ware hit, zeker wanneer het kwik boven de 30 graden uitkomt. Er zitten geen toegevoegde suikers waardoor je guilt-free eindelijk van kunt eten. Varieer door het met ander bevroren fruit te mengen; zoals kersen, frambozen en aardbeien.

Wat heb je nodig voor 1 bowl?

  • 1 bevroren banaan
  • 40 gram bevroren bramen
  • 40 gram bevroren bosbessen + extra ter garnerning
  • 150 ml plantaardige melk
  • 1 kiwi
  • 2 el Seasonal granola
  • 1 tl chiazaad
  • 1 tl kokosvlokken, opgebakken

Hoe maak je het?

Doe het bevroren fruit in een blender samen met de plantaardige melk. Pulseer totdat er een romig ijs ontstaat. Dit kan best lang duren en je zult tussendoor het fruit weer naar beneden moet schuiven, dit heeft dus wat geduld nodig. Doe daarna het ijs in een kom en garneer met de in plakjes gesneden kiwi, Seasonal granola, chiazaad en opgebakken kokosvlokken. Yum!