Banana pancakes met frambozen

Overzicht Recepten

Banana pancakes met frambozen

Ik ben gek op banana pancakes! Ze zijn luchtig, totaal niet droog en makkelijk te maken; voor mij het ideale ontbijtje in het weekend. Je kunt in principe banana pancakes zo gek maken als je wilt door diverse ingrediënten eraan toe te voegen zoals kaneel, cacaopoeder etc. Ik ben ditmaal voor de variant met frambozen gegaan.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs,

Bénine

Wat heb je nodig voor circa 5 bananenpannenkoekjes

  • 1 banaan
  • een klein handje bevroren frambozen + evt extra om te garneren
  • 2 eieren
  • 1 el kokosstroop
  • 2 el Healthy Granola

Hoe maak je het?

Prak de banaan en de bevroren frambozen fijn met een vork totdat er geen klontjes meer inzitten. Voeg dan de 2 eieren toe en klop door elkaar met de vork.

Zet een koekenpan op het vuur met een scheutje zonnebloemolie. Zet het vuur laag. Schep wat van het beslag in de pan en bak het pannenkoekje ongeveer 3 minuten, draai dan voorzichtig om met een spatel. Bak nog 1 minuut en dan ga je verder met de volgende. Als je een grote pan hebt, kun je ook meerdere pannenkoekjes tegelijk bakken.

Stapel de banana pancakes op en garneer met de kokosstroop en Healthy Granola.